Resultaat 1 - 10 (van 60)

• Voorlezen Bekijk details

Van 15:00 tot 15:30 | Elke week | de Bibliotheek Vianen

Voor alle kinderen van 3-6 jaar.

wo 28 jun

• Open inloop FabLab Bekijk details

Van 13:30 tot 16:30 | Elke week | de Bibliotheek Houten-Centrum; FabLab Houten

Tijdens de Open inloop kunt u gratis gebruik maken van de apparatuur en de aanwezige kennis. U betaalt alleen materiaalkosten.

wo 28 jun

• Expositie schilderclub Ultramarijn Bekijk details

2 mei 2017 t/m 29 juni 2017 | de Bibliotheek IJsselstein

In mei en juni exposeert schilderclub Ultramarijn op de bovenverdieping van de Bibliotheek. Acht mensen met elk hun eigen schildertechnieken en creativiteit - laat u verrassen door het resultaat!

02 mei t/m 29 jun

• Inloopspreekuur e-books Bekijk details

Van 13:30 tot 14:30 | Elke week | de Bibliotheek IJsselstein

Hebt u vragen over e-books of over het lenen daarvan bij de Bibliotheek? Loop binnen, wij helpen u graag.

do 29 jun

• Divorce Café IJsselstein Bekijk details

Van 20:00 tot 21:30 | de Bibliotheek IJsselstein

Ontmoeting, inspiratie en informatie, voor iedereen die te maken heeft met een scheiding.

do 29 jun

• Tabletcafé IJsselstein Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke 2 weken | de Bibliotheek IJsselstein

Ontdek meer mogelijkheden van uw iPad of Androïd tablet, word op weg geholpen door deskundigen, kom gezellig naar het tabletcafé.

vr 30 jun

• Groot Pop-up Atelier Bekijk details

Van 15:00 tot 17:00 | de Bibliotheek IJsselstein

Ter afsluiting van het seizoen dit keer een uitgebreid Pop-up Atelier waarin vele kunstenaars en vakmensen die de afgelopen jaren te gast zijn geweest nog eens hun creativiteit en vaardigheid komen laten zien, in de sfeer van Montmartre.

vr 30 jun

• Workshop Babygebaren Bekijk details

Van 10:00 tot 15:00 | de Bibliotheek IJsselstein

Babygebaren helpen ouders te communiceren met hun kind als praten (nog) niet lukt. Wilt u aan de slag met babygebaren? Thuis of op uw werk? Schrijf u in voor deze workshop. U leert een groot aantal gebaren en oefent hoe u deze gedurende de dag kunt inzetten.

za 01 jul

• Taalinloop Bekijk details

tekstballon met de tekst "beter Nederlands spreken lezen schrijven" Van 19:30 tot 21:00 | Elke week | de Bibliotheek IJsselstein

Hebt u moeite met lezen of schrijven? Of wilt u beter Nederlands leren spreken? Kom naar de Taalinloop!

di 04 jul

• Open inloop FabLab Bekijk details